Op zoek naar analyse?

analyse
analyse WikiWoordenboek.
wiskunde de studie van functies, rijen, reeksen, limieten, afgeleides en integralen. Analyse is een belangrijk onderdeel van het eindexamen. behandeling volgens de methode van de psychoanalyse. De analyse van deze schizofrene patiënt is gedoemd te mislukken. Duits: Analyse de v.
Synoniemen van analyse; ander woord voor analyse synoniemen.net.
analyse, beoordeling, doorlichting, enquête, experiment, inspectie, keuring, monstering, nasporing, navorsing, observatie, onderzoeking, ontleding, opsporingswerk, perquisitie, proef, proefneming, recherche, research, speurtocht, speurwerk, test, toets, vaststelling uiteenzetting zn.: analyse, beschouwing, beschrijving, betoog, exposé, ontvouwing, praatje, verklaring, vertoog doorlichting zn.: analyse, ontleding ontbinding zn.:
360 graden analyse Hoe gedraagt iemand zich in de praktijk in de ogen van collega's, leidinggevenden en klanten?
De 360 graden analyse geeft, aan de hand van de competenties die gevraagd worden van een functie, een beeld van de dagelijkse gedragingen. Deze 360 Graden Analyse brengt in kaart in hoeverre iemand de specifieke gedragingen die horen bij een competentie ook daadwerkelijk laat zien.
Dienst Analyse en Onderzoek Tweede Kamer der Staten-Generaal.
De Dienst Analyse en Onderzoek DAO is per 1 september 2017 opgericht na een reorganisatie ter uitvoering van besluitvorming van het Presidium over het rapport van de Klankbordgroep Versterking Kennis en Onderzoekspositie. De kenniscoördinatoren en informatiespecialisten van de DAO maken in een matrixorganisatie deel uit van de integraal werkende commissiestaven.
Financial Statement analyse financiele tool ToolsHero.
De twee meest voorkomende vormen van een financiele statement analyse zijn.: Horizontale Verticale analyse. Horizontale Verticale analyse. Een horizontale analyse bestaat uit een vergelijking van minimaal twee jaar financiële data. Deze financiele statement analyse staat ook wel bekend als trendanalyse.
Rapportage en analyse.
De naam zegt het al: deze data analyse geeft inzicht in de dagelijkse werkelijkheid. Dit is het gebied waarop de BI toepassingen zich in de praktijk bevinden. Het verzamelt data en presenteert die data in de vorm van dashboards, scorecards, ed.
Werkgebied Analyse Werken bij Stedin.
Heb jij het analytisch vermogen om een verschil te maken? Dan analyseren wij graag jouw mogelijkheden bij ons. Als je goed bent, word je beloond met een doorgroeistap. Maar: je wordt niet verplicht om een stap te maken. Lees meer over zijn werkdag.
AnalyseCentrum slimme data oplossingen.
Oplossingen die de organisatie versterken, beter zicht geven op het werkgebied, de klant echt in beeld brengen en fundament vormen voor beleid en sturing. Onze analisten en informatiestrategen geven data-analyses betekenis, maken ze toepasbaar in de wereld van de klant.

Contacteer ons