Google Adwords

voor de extra boost!

Social media

Bedrijfsinformatie

Kiesling Webdesign
Godfried Bomansstraat 26
4003 DV Tiel
KvK: 30267434
Bank: 2741939
t.g.v. A.J.A. Kiesling

tel. 06-57105239
info@kiesling-webdesign.nl

Support
tel. 06-30438605

Google Adwords - SEA - adverteren op internet

Google Adwords voor de extra boost, voor diegenen die nog meer bezoekers willen!
Er zijn vele kleine en grote bedrijven die wel een optimale of zelfs een zeer sterke SEO (search engine optimization) hebben maar toch nog meer bezoekers willen. Dit kan door middel van SEA (search engine advertising), dus door een advertentie in de zoekresultaten van Google te plaatsen.

Adwords campange starten

Heeft u er wel eens over nagedacht om een Google Adwords advertentiecampagne te starten maar u weet niet hoe, of heeft u er als bedrijf zelf geen tijd voor en wilt u dit liever uitbesteden aan een bedrijf met expertise, dan kunt u via Kiesling Webdesign een Google Adwords campagne starten.

Om een Google Adwords campagne op te zetten hebben wij uw volledige bedrijfsgegevens nodig.

Tevens moet u aangeven hoeveel euro u wilt inzetten voor een Adwords campagne. Daarnaast hebben wij uw gewenste zoektermen nodig om zo uw advertentie te richten op de gewenste bezoekers die op deze termen zoeken. Aan de hand van deze gegevens openen wij een Google Adwords account voor uw website, wij vragen een vergoeding voor het opzetten, onderhouden en het aansturen van campagnes. Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon.