Linkbuilding

voor een beter prestatie!

Social media

Bedrijfsinformatie

Kiesling Webdesignstrong>
Godfried Bomansstraat 26
4003 DV Tiel
KvK: 30267434
Bank: 2741939
t.g.v. A.J.A. Kiesling

tel. 06-57105239
info@kiesling-webdesign.nl

Support
tel. 06-30438605

Linkbuilding

Om uw website meer bekendheid te geven is linkbuilding een van de effectiefste middelen op SEO (Search Engine Optimization) gebied.
Linkbuilding is niet alleen goed voor meer bekendheid en SEO maar ook voor uw pagerank (PR).
Als men linkbuilding op de juiste manier toepast dan kan dat zeker een positief effect hebben op uw SER (Search Engine Results), dus op uw zoekresultaten.

Linbuilding is een vak apart

Men kan niet zomaar met elke website linken, daarnaast zijn er verschillende linkingtechnieken, zoals ABC-linken, one way linken, retour linken en complex linken. De laatste manier van linken is complex omdat men van tevoren een strategie moet ontwikkelen om zo de maximale pr naar de website te laten vloeien.
Dat men niet met elke website kan linken heeft te maken met Google. Google wil alleen nog maar kwaliteitswebsites in de zoekresultaten zien, dit houdt in dat wanneer uw website over broodjes bakken gaat, u dan niet naar een slager gaat linken, want Google ziet tussen broodjes bakken en slager geen relevante relatie. Maar als uw website links binnen krijgt van 20 verschillende websites zonder teruglink met content die niet relevant is aan uw website dan zal het geen invloed hebben op de SER. Dit is eigenlijk ook niet helemaal waar want er wordt nog wel een bepaald onderscheid gemaakt, maar daarvoor hebben wij de kennis in huis wat net wel kan en wat helemaal niet kan. Daarnaast is er nog een factor die een belangrijke rol speelt bij linkbuilding, maar dit behouden wij voor onszelf.

Linkbuilding opdracht

Bent u opzoek naar een linkbuilder dan bent u bij Kiesling Webdesign aan het goede adres. Wij kunnen voor uw website een strategie ontwikkelen om zo het gewenste resultaat te behalen.

Prijs voor Linkbuilding

De prijs voor linkbuilding hangt af van uw wensen, zoals hoeveel links wilt u naar uw site hebben, welk doel heeft u voor ogen. Wilt u meer weten of wilt u een opdracht geven dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier.