Projecten

overzicht van projecten

Social media

Bedrijfsinformatie

Kiesling Webdesign
Godfried Bomansstraat 26
4003 DV Tiel
KvK: 30267434
Bank: 2741939
t.g.v. A.J.A. Kiesling

tel. 06-57105239
info@kiesling-webdesign.nl

Support
tel. 06-30438605

Projecten

Hieronder vindt u een overzicht van websites die door Kiesling-webdesign.nl gemaakt zijn.

OlafReizen.nl

Bouwkunding tekenburo

Toen ik in 1987 Jungle Rudy ontmoette, is eigenlijk de basis gelegd voor verschillende mooie reizen en vakanties door de binnenlanden van Zuid Amerika. Ik heb toen 2 jaar tussen de Pemon indianen gewoond in la Gran Sabana in het zuidoosten van Venezuela. Daar is mijn fascinatie voor de natuur van Latijns Amerika ontstaan en hebben mij in 2004 doen besluiten om Olaf Reizen te beginnen. Olaf Reizen organiseert avontuurlijke individuele reizen op maat naar Zuid-Amerikaanse landen en onontdekte plekken, weg van de gebaande paden. Voor meer informatie zie hier

Jouwkapster.nl

jouwkapster - jouwkapster.nl

De nieuwste manier van websitebouw. Google streeft er naar dat websites geschikt zijn voor alle schermen, dus ook voor mobiel en tablet. Een website die aan deze eisen voldoet is responsive. Voor Kapsalon JouwKapster hebben wij een responsive website gebouwd. hier

Bouwkundig tekenburo

Bouwkunding tekenburo

Bouwkundig tekenbureau voor aannemers, bedrijven, particulieren en andere tekenbureaus voor het ontwerpen, berekenen en uitwerken van bouwtekeningen, het maken van bestektekeningen op schaal en, indien gewenst, detailtekeningen en werktekeningen van plattegronden en gevels.
Voor meer informatie zie hier

Annemarie Paragnost

Annemarie paragnost

Annemarie Smit is werkzaam als begaafd paranormaal medium. Zij heeft inmiddels diverse uitnodigingen uit de media ontvangen zoals van diverse weekbladen en televisie. Meer uitleg over Annemarie en haar gaven van helderziendheid, helderhorendheid en magnetiseren vindt u op haar website.
Voor meer informatie zie hier

Peuter- en Kleuterspelletjes

Peuters en Kleuters

Peuterspelletjes is ideaal voor peuters en kleuters. Op de website vindt u kleurplaten, doolhofjes, verhaaltjes, legpuzzels, werkbladen, cijfers en letters en nog veel meer om online te spelen en te leren voor kinderen.
Voor meer informatie zie hier

Autobedrijf Gerard de Krijger

Autobedrijf Gerard de Krijger

Gerard de Krijger is een autobedrijf gespecialiseerd in het verkopen van Casalini minicars / brommobielen. De Casalini is praktisch en vooral comfortabel. Maximale snelheid van 45 km per uur.
Voor meer informatie zie hier

Online Jigsaw Puzzles

Peuters en Kleuters

Online Jigsaw Puzzles is een zeer prettige website voor iedereen die van puzzelen houdt. Op Online Jigsaw Puzzles vindt u de meest uiteenlopende onderwerpen zoals o.a. auto's, bloemen, kastelen, dieren, honden, katten, paarden, natuur, schepen boten, steden en kunst. Speciaal voor de kinderen hebben we de leukste legpuzzels met cartoonfiguurtjes en jonge dieren gegenereerd.
Voor meer informatie zie hier