Webdesigner

opzoek naar een nieuw design?

Social media

Bedrijfsinformatie

Kiesling Webdesign
Godfried Bomansstraat 26
4003 DV Tiel
KvK: 30267434
Bank: 2741939
t.g.v. A.J.A. Kiesling

tel. 06-57105239
info@kiesling-webdesign.nl

Support
tel. 06-30438605

Webdesigner

U wilt een nieuw webdesign voor uw huidige website of wilt u een geheel nieuwe website? Kiesling Webdesign heeft uitstekende webdesigners die u nauw betrekken bij het ontwerpen van een geheel nieuwe website, hierbij heeft u inspraak in de layout en kleuren van het webdesign.

Zodra het webdesign klaar en naar uw tevredenheid is dan wordt de gehele website getest in verschillende webbrowsers en besturingssystemen, waar nodig word de css aangepast zodat het in alle webbrowsers en besturingssystemen hetzelfde blijft.

Om uw website optimaal te laten scoren in de zoekresultaten doen wij een onderzoek naar uw concurrenten. Aan de hand van de verzamelde gegevens schrijven wij een seo-copyright en voegen wij nog andere seotechnieken toe om uw website zo optimaal mogelijk te laten scoren bij o.a. Google en andere zoekmachines. Dus uw nieuwe website wordt Multi-compatible en seo-geoptimaliseerd afgeleverd!

Prijs

De prijs voor het maken van een nieuwe website is afhankelijk van de grootte van de website, tevens hangt het er vanaf of u een website met of zonder CMS wilt hebben. Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefoon.